Εργαλεία

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αγροκτηνοτροφικά εργαλεία, από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα.

Bahco

Η εταιρεία Bahco είναι η ναυαρχίδα της SNA Europe και γνωστή διεθνώς στον κλάδο των εργαλείων χειρός. Με ρίζες στον 19ο αιώνα, έγινε γνωστή για καινοτομίες όπως το μοντέρνο γαλλικό κλειδί. Από τότε, η γκάμα των προϊόντων της έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει σήμερα περισσότερα από 14.000 εργαλεία χειρός.

Bellota

Η εταιρεία Bellota σχεδιάζει και κατασκευάζει εξαιρετικά αξιόπιστα εργαλεία υψηλής απόδοσης για ιδιώτες και επαγγελματίες στη γεωργία, στις κατασκευές και στη βιομηχανία.

Einhell

Η εταιρεία Einhell ειδικεύεται στην κατασκευή εργαλείων και εξοπλισμού για όλες τις εργασίες DIY. Τα εργαλεία της εταιρείας καθιστούν οποιαδήποτε εργασία απλή, γρήγορη και βολική.

Grisport

H ιταλική εταιρεία Grisport κατασκευάζει ορειβατικά παπούτσια και παπούτσια ασφαλείας με καινοτόμες γραμμές και προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, που παρέχουν την ύψιστη προστασία, ενώ ταυτόχρονα είναι άνετα και ελαφριά, όπως τα αθλητικά.

Makita

Η εταιρεία Makita Ελλάς διαθέτει επαγγελματικά και κηπευτικά εργαλεία, ανταλλακτικά και εξαρτήματα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και τη διαρκή βελτίωση, χάρη στους 500 μηχανικούς της, οι οποίοι εργάζονται στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας.

Oleo - Mac

H εταιρεία Oleo-Mac δραστηριοποιείται παγκοσμίως στην ανάπτυξη, παραγωγή και διανομή μηχανημάτων, εξαρτημάτων και αξεσουάρ για τη συντήρηση γκαζόν και κήπων, τη γεωργία, τη δασοκομία και τη βιομηχανία, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα και την ευκολία για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Topmaster Professional

Η εταιρεία Topmaster Professional είναι η πλέον ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα στη Βουλγαρία, με την γκάμα των προϊόντων της να ξεπερνά τα 1000 είδη. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από εξαιρετική ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία, τόσο σε σχεδιαστικό, όσο και σε λειτουργικό επίπεδο.