Λιπάσματα

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από λιπάσματα από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο.

Γαβριήλ

Η εταιρεία Γαβριήλ δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής λιπασμάτων για πάνω από μισό αιώνα. Η μεγάλη εμπειρία της και η πλήρης γνώση των ελληνικών εδαφολογικών και κλιματολογικών συνθηκών, τη καθιστούν ειδήμονα στην παραγωγή λιπασμάτων που είναι ιδανικά για τις ελληνικές συνθήκες, με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητα του λιπάσματος και την αύξηση της σοδειάς του παραγωγού.

ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ

Η εταιρεία ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ αξιοποιεί την υψηλή τεχνογνωσία της, εφαρμόζοντας εξειδικευμένες μεθόδους παραγωγής, προκειμένου να προσδίδει στα προϊόντα της πολλαπλά πλεονεκτήματα και άριστα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που αναγνωρίζονται από διεθνείς οίκους, traders, ανταγωνιστές και καταναλωτές.

Agrohellas

Η εταιρεία Agrohellas παράγει μια μεγάλη γκάμα λιπασμάτων που εξασφαλίζουν την άριστη θρέψη των φυτών και οδηγούν στη βελτιστοποίηση του παραγωγικού αποτελέσματος, τόσο σε ποιοτικό όσο και σε ποσοτικό επίπεδο, με στόχο τον αειφορικό εκσυγχρονισμό της Ελληνικής αγροτικής παραγωγής.

TEOFERT

Η εταιρεία TEOFERT του Ομίλου επιχειρήσεων της οικογένειας Θεοφανόπουλου, έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της λίπανσης και θρέψης των φυτών. Παράγει εξειδικευμένα προϊόντα θρέψης, µίξης και ψεκασμού, εφαρμόζοντας τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες της αμερικανικής εταιρείας VERDESIAN και την τεχνογνωσία της γερμανικής εταιρείας SKW.