Η φιλοσοφία μας

Στην Αγροζωή Α.Ε., επιδιώκουμε να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, από αγνές πρώτες ύλες, που εξυπηρετούν τις εξατομικευμένες ανάγκες των κτηνοτρόφων, οι οποίοι μας εμπιστεύονται τη διατροφή των ζώων τους.

Η Αγροζωή Α.Ε. αντιμετωπίζει την κτηνοτροφική παραγωγή σαν μια αλυσίδα, όπου ο κάθε κρίκος της είναι καθοριστικός για την παραγωγή ενός εξαιρετικού τελικού προϊόντος. Από τους προσεκτικά επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και τις αγνές πρώτες ύλες που μας προμηθεύουν, τη δημιουργία καινοτόμων συνθέσεων στο εργαστήριο, τη σύνθεση και επεξεργασία των σιτηρέσιων στο εργοστάσιό μας υπό αυστηρά πρωτόκολλα, την ασφαλή μεταφορά και διάθεσή τους, και τους κτηνοτρόφους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή φροντίζοντας τα παραγωγικά ζώα του τόπου μας, όλοι συνεισφέρουμε στο να δημιουργούμε προϊόντα που ξεχωρίζουν για τη ποιότητα και την αγνότητά τους.

Ως παρασκευαστής ζωοτροφών, έχουμε επίγνωση της ευθύνης μας ως μέρος της αλυσίδας παραγωγής. Προκειμένου να ανταποκριθούμε σε αυτή την ευθύνη, βασιζόμαστε σε μια ολοκληρωμένη δομή διαχείριση ποιότητας, από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών και των προμηθευτών έως τη συμβουλευτική υποστήριξη των πελατών μας.

Εξίσου μεγάλη ευθύνη φέρουμε απέναντι στην ευημερία και την ευζωία των ζώων. Δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε στα παραγωγικά ζώα όλα όσα χρειάζονται προκειμένου να παραμένουν υγιή και να αναπτυχθούν. Στοχεύουμε στη δημιουργία φυσικών μειγμάτων ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε φυλής, γιατί μόνο όταν τα ζώα λαμβάνουν όλες τις βιταμίνες, τα θρεπτικά συστατικά και τα ιχνοστοιχεία της τροφής στην κατάλληλη σύνθεση και ποσότητα, μπορούν πραγματικά να παράγουν εξαιρετικά προϊόντα και να ευημερήσουν.

Τέλος, κεντρική θέση στη φιλοσοφία μας έχουν οι άνθρωποι, τόσο όσοι εργάζονται μαζί μας, όσο και οι πελάτες και συνεργάτες μας. Πιστεύουμε πως μόνο αν βοηθήσουμε με συνέπεια τους πελάτες μας να ξεπεράσουν τις προκλήσεις τους, θα προωθήσουμε τις κοινές μας επιδιώξεις και θα επωφεληθούμε από κοινού.

Η αποστολή μας

Αποστολή μας είναι να παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και να βοηθάμε τους συνεργάτες μας να εκτρέφουν τα ζώα τους με οικονομικά αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο, που σέβεται την υγεία και την ευημερία των ζώων τους.

Οι αξίες μας

Ποιότητα, καινοτομία, εξέλιξη, βιώσιμη ανάπτυξη, κοινωνική υπευθυνότητα, αγάπη για αυτό που κάνουμε.